• Посилання скопійовано

Кредитні спілки будуть застосовувати МСФЗ з 1 січня 2015 року

З 01.01.2015 р фінзвітність, в т. ч. консолідовану, за МСФЗ складатимуть кредитні спілки та підприємства, які здійснюють господарську діяльність з управління активами

Кредитні спілки будуть застосовувати МСФЗ з 1 січня 2015 року

Напомним, что согласно ст. 12-1 Закона о бухучете финансовую отчетность и консолидированную финансовую отчетность по международным стандартам составляют в т. ч. предприятия, осуществляющие хозяйственную деятельность по видам, перечень которых определяется Кабмином.

В свою очередь, Порядком представления финансовой отчетности, утвержденным постановлением КМУ от 28.02.2000 г. № 419, установлено, что с 01.01.2015 г. финотчетность, в т. ч. консолидированную, по МСФО будут составлять:

  • кредитные союзы;
  • предприятия, которые осуществляют хозяйственную деятельность по управлению активами (группа 64.3 КВЭД ДК 009:2010).

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Облік та звітність/Міжнародні стандарти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Міжнародні стандарти»