• Посилання скопійовано

До положення про сертифікацію аудиторів внесено зміни

Рішення АПУ від 21.05.2012 р. №250/8 «Про затвердження змін до Положення про сертифікацію аудиторів»

Тепер фахівці, які бажають отримати сертифікат аудитора або продовжити його, повинні дати згоду на обробку своїх персональних даних.

Аудиторська палата України своїм рішенням внесла зміни до Положення про сертифікацію аудиторів.

Відповідно до змін, секретаріат АПУ повідомляє кандидата не пізніше ніж за 10 днів до початку екзамену про рішення Комісії про надання дозволу кандидату на участь у кваліфікаційному екзамені, місце, дату і час проведення екзамену особисто або за адресою, зазначеною кандидатом у заяві.

У разі зміни будь-яких даних (прізвища, імені, по батькові, адреси реєстрації тощо), аудитор зобов’язаний у місячний термін подати до АПУ заяву про внесення змін до бази даних аудиторів і документів, що підтверджують відповідні зміни.

 

Рубрика: Облік та звітність/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»