• Посилання скопійовано

Оновлено зразок довідки для розблокування рахунків, відкритих в Криму

Національний банк надав новий зразок довідки для розблокування рахунків осіб, що переселяються з Криму на материкову частину України

Оновлено зразок довідки для розблокування рахунків, відкритих в Криму

Нацбанк надав банкам для використання в роботі зразок довідки, яка надаватиметься територіальними підрозділами/органами ДМС. Довідка міститиме інформацію про реєстрацію місця проживання/перебування осіб, які переселяються з АРК та м. Севастополя на материкову частину, із зазначенням факту переселення.

Також Нацбанк просить сприяти пред'явникам таких довідок, у тому числі шляхом розблокування їх особистих рахунків та забезпечення можливості використання платіжних карток, емітованих в АРК та м. Севастополі, а також, за їх зверненням, прискореного відкриття нових рахунків та випуску карток з метою зарахування соціальних допомог, пенсій тощо (Лист НБУ від 23.04.2014 р. №25-111/18824).

У зв'язку з цим, втратив чинність лист Нацбанку від 18.04.2014 р. №12-311/18058.

 

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Первинні документи, типові форми

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Первинні документи, типові форми»