• Посилання скопійовано

Авансовий звіт знову зазнає змін

Мінфін оприлюднив проект нової форми Звіту про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт

Авансовий звіт знову зазнає змін

Мінфін розробив та оприлюднив проект наказу «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 28 вересня 2015 року № 841», яким в новій редакції викладено Звіт про використання коштів, виданих на відрядження або під звіт.

Завантажити проект нової форми авансового звіту >>>

Суттєвих змін форма звіту не зазнає. Нова форма Звіту зміниться тільки у частині відображення неповерненої суми надміру витрачених коштів протягом звітного місяця, на який припадає граничний строк повернення. 

Пов’язано це зі встановленням з 01.01.2016 р. єдиної ставки ПДФО у розмірі 18%. Тому у новій формі звіту буде приведено один рядок для відображення неповерненої суми надміру витрачених коштів. 

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Первинні документи, типові форми

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Первинні документи, типові форми»