• Посилання скопійовано

Затверджено нову форму акта про госпдіяльність нерезидента через постійне представництво

Мінфін затвердив нову форму Акта про встановлення факту ведення нерезидентом господарської діяльності через постійне представництво на території України без взяття на податковий облік

Затверджено нову форму акта про госпдіяльність нерезидента через постійне представництво

Мінфін наказом від 30.10.2017 р. №892 затвердив нову форму Акта про встановлення факту ведення нерезидентом господарській діяльності через постійне представництво на території України без взяття на податковий облік.

Нагадаємо, що цей Акт складається у разі встановлення контролюючим органом за результатами податкового контролю ведення нерезидентом господарської діяльності через постійне представництво на території України без узяття на податковий облік та направляється через компетентний орган України компетентному органу іноземної держави для організації заходів стягнення.

Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Відповідно, з набранням чинності Наказу №892, втратить чинність наказ Міндоходів «Про затвердження форми Акта про встановлення факту ведення нерезидентом господарської діяльності через постійне представництво на території України без взяття на податковий облік» від 22.11.2017 р. № 696.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Первинні документи, типові форми

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Первинні документи, типові форми»