• Посилання скопійовано

За який період слід вперше звітувати зі збору за паркування за новою формою?

Нова форма декларації застосовується з 01.04.2023 р. та вперше подається за звітний період І квартал 2023 року

За який період слід вперше звітувати зі збору за паркування за новою формою?

ДПС у Черкаській області зазначає, що Наказом Мінфіну від 30.11.2022 р. № 402 «Про внесення змін до форми Податкової декларації збору за місця для паркування транспортних засобів» зі змінами, внесеними наказом Міністерства фінансів України від 20.12.2022 № 445 «Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 30 листопада 2022 року № 402» (далі – Накази № 402, № 445) затверджено нову форму Податкової декларації збору за місця для паркування транспортних засобів (далі – Декларація).

Основні зміни, що містяться у новій формі Декларації:

Нова форма Декларації застосовується з 01.04.2023 та вперше подається за звітний період – І квартал 2023 року.

Накази № 403, № 446 розміщені на вебпорталі ДПС у розділі «Законодавство/Податки, збори, платежі/Місцеві збори/Збір за місця для паркування транспортних засобів/Нормативно-правові акти».

Форма Декларації у редакції Наказу № 402 зі змінами, внесеними Наказом № 445, розміщена у розділі «Законодавство/Податки, збори, платежі/Місцеві збори/Збір за місця для паркування транспортних засобів/Форми звітності».

Джерело: ДФС у Черкаській області

Рубрика: Облік та звітність/Первинні документи, типові форми

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Первинні документи, типові форми»