• Посилання скопійовано

Декларацію про доходи слід подати за 60 днів до виїзду за кордон на ПМП

Які особливості подання декларації громадянами, що виїздять за кордон на постійне місце проживання?

Відповідно до п. 179.3 ст. 179 розділу ІV Податкового кодексу України від 02.12.2010 р. №2755-VІ платники податку — резиденти, які виїжджають за кордон на постійне місце проживання, зобов’язані подати до податкового органу державної податкової служби податкову декларацію не пізніше 60-ти календарних днів, що передують виїзду. Орган ДПС протягом 30-ти календарних днів після надходження податкової декларації зобов’язаний перевірити визначене податкове зобов’язання, сплату належної суми податку і видати довідку про таку сплату та про відсутність податкових зобов’язань з цього податку, що подається до органів митного контролю під час перетину митного кордону і є підставою для проведення митних процедур.

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»