• Посилання скопійовано

Нові форми державних статспостережень і первинної облікової документації зі статистики роздрібної торгівлі і ресторанного господарства

Наказ Держкомстату від 13.12.2011 р. №343 «Про затвердження форм державних статистичних спостережень і первинної облікової документації зі статистики роздрібної торгівлі та ресторанного господарства»

Держкомстат затвердив форми державних статистичних спостережень зі статистики роздрібної торгівлі та ресторанного господарства та вводить їх у дію починаючи:

1) зі звіту за січень 2012 р.:

— №А (місячна) «Про обсяги продажу сільгосппродуктів і худоби на міському ринку» (поширюється на юросіб і фізосіб-підприємців, які мають ринки та включені до вибіркового обстеження);

— №2 (місячна) «Бланк щомісячної реєстрації цін на міському ринку» (поширюється на органи держстатистики, які реєструють ціни на сільгосппродукти і худобу на ринках, включених до вибіркового обстеження);

2) зі звіту за I кв. 2012 року — №3-торг (квартальна) «Звіт про продаж і запаси товарів у торговій мережі та мережі ресторанного господарства» (поширюється на всіх юросіб (підприємства), їх відокремлені підрозділи, які здійснюють діяльність із роздрібної торгівлі та ресторанного господарства).

Крім того, Держкомстат затвердив форми первинної облікової документації вибіркового обстеження продажу сільгосппродуктів на міських ринках та вводить їх у дію починаючи зі звіту за січень 2012 р.:

— №3 (місячна) «Блокнот обліку обсягів продажу сільгосппродуктів на міському ринку» (поширюється на юросіб і фізосіб-підприємців, які мають ринки та включені до вибіркового обстеження);

— №4 (місячна) «Блокнот реєстратора цін на міському ринку» (поширюється на юросіб і фізосіб-підприємців, які мають ринки та включені до вибіркового обстеження).

 

Автор: Хоміцка Маріанна

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»