• Посилання скопійовано

Звіти щодо РК, які використовувались замість РРО, подають разом зі звітністю з РРО

Чи потрібно подавати до органів ДПС звітність щодо розрахункових книжок, зареєстрованих на РРО, які використовувались у період виходу з ладу РРО або в разі тимчасового відключення?

Відповідно до п. 3 Порядку подання звітності, пов’язаної із застосуванням реєстраторів розрахункових операцій або використанням книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок), затвердженого наказом ДПА України від 01.12.2000 р. №614, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 05.02.2001 р. №108/5299 (далі — Порядок №614), у разі використання розрахункових книжок на період виходу з ладу реєстраторів розрахункових операцій (далі — РРО) або в разі тимчасового відключення електроенергії звітність подається у складі звіту, передбаченого для РРО.

Звітність, пов’язана із застосуванням РРО, надається у складі «Звіту про використання реєстраторів розрахункових операцій та книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок)» за ф. №3ВР-1, а при поданні звіту за останній місяць календарного року — з поданням додатково періодичних звітів за минулий календарний рік, надрукованих на кожному РРО.

Звітність, пов’язана з використанням розрахункових книжок, подається у складі Звіту про використання РРО і довідки про використання розрахункових книжок. Якщо є зареєстровані реєстратори розрахункових операцій та книги обліку розрахункових операцій (далі — КОРО), то відомості про суми розрахунків за РРО та КОРО можна відобразити у одному Звіті про використання РРО.

 

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»