• Посилання скопійовано

Статзвітність за формою №2-ТП (водгосп) подають до ДПІ

Чи потрібно подавати до податкової статистичну звітність за формою №2-ТП (водгосп)?

Відповідно до п. 328.2 ПКУ платники збору за спеціальне використання води обчислюють суму збору наростаючим підсумком з початку року та складають податкові декларації за встановленою формою.

Одночасно з податковими деклараціями платники збору подають органам ДПС копії дозволу на спеціальне водокористування, договору на поставку води та статистичної звітності про використання води (п. 328.7 ПКУ).

Статистична звітність 2-ТП (водгосп), яка подається до органу ДПС разом із дозволом на спеціальне водокористування (договором на поставку води), складається згідно з Інструкцією №230.

З відповідей під час «гарячої лінії» з платниками податків завідувача сектору взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПІ у Сокальському районі Львівської області Надії Іванівни Мудрак

 

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»