• Посилання скопійовано

Кому і коли здавати фінзвітність

Чи подається фінансова звітність за 1 півріччя 2012 до податкової інспекції? Чи тільки до статистики?

В соответствии с п. 46.2 НКУ, п. 2 Постановления 1223 от 28.02.2000 г., плательщики налога на прибыль (кроме предприятий, которые в понимании ХКУ относятся к малым) подают в органы ГНИ (в порядке, предусмотренным НКУ для предоставления налоговой декларации) квартальную и годовую финансовую отчетность.
Юридические лица, которые соответствуют критериям пп. 154.6 НКУ (т.е. являются плательщиками налога на прибыль по нулевой ставке) подают финансовую отчетность в органы ГНИ и статистики 1 раз в год по форме, предусмотренной для субъектов малого предпринимательства (формы 1-мС и 2-мС) (п. 7 ст. 11 Закона 996).
Плательщики единого налога представляют финансовую отчетность (формы 1-м и 2-м) только в органы статистики в порядке, предусмотренном ст. 13 Закона ¹ 996, т.е. ежеквартально.

Джерело: Моё Право

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»