• Посилання скопійовано

Торговцям алкоголем і тютюном слід відзвітувати до 9 вересня

До уваги суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність з виробництва та оптової торгівлі (в тому числі імпорту та експорту) спирту, алкогольними напоями та тютюновими виробами!

Відповідно до ЗУ від 04.07.2012 р. №5039-VI «Про внесення змін до Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» — суб’єкти господарювання, які отримали передбачені цим Законом ліцензії, зобов’язані подавати щомісяця до 10 числа наступного місяця (9 число — останній день подачі звіту) до органу виконавчої влади, уповноваженого КМУ видавати такі ліцензії такі звіти:
звіт «Про обсяги виробництва та обігу спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів»;
звіт «Про придбання та реалізацію алкогольних напоїв та тютюнових виробів».
Звіти подаються безпосередньо до РУ Департаменту САТ ДПС України у м. Києві на електронних та паперових носіях.
Датою подання вважається дата вхідного листа до РУ Департаменту САТ ДПС України у м. Києві.
Також повідомляємо, що згідно статті 17 Закону України від 19.12.1995 року №481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» (із змінами та доповненнями) — штрафна санкції за неподання чи несвоєчасне подання звіту або подання звіту з недостовірними відомостями про обсяги виробництва та/або обігу (в тому числі імпорту та експорту) спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів застосовуються у розмірі 1700 гривень.

Джерело: ДФС у м. Києві

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»