• Посилання скопійовано

Звіт про податкові пільги за формою №1-ПП не подається, і вже давно

Чи треба подавати звіт (форма №1-ПП) про суми податкових пільг у разі, якщо підприємство використовує зменшену ставку з податку на прибуток іноземних юридичних осіб згідно з міжнародним договором?

Ні, звітність за такою формою вже не подається. Платники податків, які звільнені від оподаткування або оподатковуються за зниженими ставками, в тому числі згідно з міжнародним договором, подають до органів ДПС звіт про суми податкових пільг за формою та Порядком обліку сум податків та зборів, не сплачених суб’єктом господарювання до бюджету у зв’язку з отриманням податкових пільг, які затверджені постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2010 р. №1233.
Форма №1-ПП, Інструкція про порядок її заповнення та Правила обліку податку на додану вартість з метою вдосконалення обчислення вартісної величини впливу пільг з цього податку на формування дохідної частини Державного бюджету України, затверджені наказами ДПА України та Держкомстату України від 23.07.2004 р. №419/453, втратили чинність з 08.04.2011 р.

Джерело: Вісник. Офіційно про податки

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»