• Посилання скопійовано

Затверджено нові форми зі статистики роздрібної торгівлі та ресторанного господарства

Наказ Держстатслужби від 01.08.2012 р. №323 «Про затвердження форм державних статистичних спостережень зі статистики роздрібної торгівлі та ресторанного господарства»

Держстатслужба затвердила форми державних статистичних спостережень зі статистики роздрібної торгівлі та ресторанного господарства.
Так, зі звіту за 2012 рік подаються такі форми:
форма №7-торг (річна) «Звіт про наявність торгової мережі та мережі ресторанного господарства» ? усіма юрособами, які здійснюють діяльність із роздрібної торгівлі та ресторанного господарства;
форма №12-торг (річна) «Про наявність і використання торгової мережі на ринках та реалізацію сільськогосподарської продукції на них» ? юрособами і фізособами ? підприємцями, які мають ринки.
Зі звіту за січень 2013 року? форма №1-торг (нафтопродукти) (місячна) «Про продаж світлих нафтопродуктів і газу» ? юрособами та їхніми відокремленими підрозділами, фізособами-підприємцями, які здійснюють діяльність із роздрібної торгівлі світлими нафтопродуктами та газом через автозаправні станції та автомобільні газонаповнювальні компресорні станції.

 

Автор: Царук Светлана

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»