• Посилання скопійовано

Кампанія декларування триває

Платники податку у відповідних випадках зобов’язані подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи до 1 травня, або мають право подати її з ме­тою одержання податкової знижки за наслідками 2012 року

Кампанія декларування триває

1 січня 2013 року в Україні стартувала кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2012 році. Декларування у 2013 році доходів фізичних осіб пов'язано з виконанням платниками податку вимог Податкового кодексу України, згідно з положеннями якого платники податку у відповідних випадках зобов’язані подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи до 1 травня, або мають право подати її з ме­тою одержання податкової знижки за наслідками 2012 року. Податкова декларація подається до державної податкової інспекції за місцем своєї податкової адреси (за реєстрацією в паспорті) в один із таких способів на вибір:

- особисто або уповноваженою на це особою;

- поштою з повідомленням про вручення;

- засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису підзвітних осіб у порядку, визначеному законодавством.

Зокрема, платники податків можуть подати декларацію до органів ДПС засобами електронної пошти через веб-сайт ДПС у м. Києві скориставшись послугою «Заповнення декларації OnLine» (більше інформації тут >>).

На підставі: ДПІ у Солом'янському районі м.Києва ДПС

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»