• Посилання скопійовано

Міндоходів хоче оновити форму декларації з фіксованого сільгоспподатку

Оприлюднено проект форми податкової декларації з фіксованого сільськогосподарського податку

Міндоходів хоче оновити форму декларації з фіксованого сільгоспподатку

На сайті Міндоходів оприлюднено проект наказу "Про затвердження форми Податкової декларації з фіксованого сільськогосподарського податку".

Форма Декларації розроблена з урахуванням усіх показників, передбачених главою другою розділу ХIV „Спеціальні податкові режими” Кодексу, необхідних для правильного обчислення платниками податкових зобов’язань з ФСП, а також повноти їх надходжень до бюджету.

Нагадуємо, що сільськогосподарські товаровиробники самостійно обчислюють суму податку щороку станом на 1 січня і не пізніше 20 лютого поточного року подають відповідному контролюючому органу за місцезнаходженням платника податку та місцем розташування земельної ділянки податкову декларацію на поточний рік за встановленою формою.

Переглянути проект наказу Міндоходів України "Про затвердження форми Податкової декларації з фіксованого сільськогосподарського податку" >>>

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»