• Посилання скопійовано

При складанні фінзвітності застосовувати МСФЗ 9 «Фінансові інструменти не обов'язково

Мінфін зазначив, що при складанні фінансової звітності за МСФЗ застосування МСФЗ 9 "Фінансові інструменти" є не обов'язковим, але допускається

При складанні фінзвітності застосовувати МСФЗ 9 «Фінансові інструменти не обов'язково

Згідно з листом  від 12.07.2013 р. №31-08410-07-10/17502 для складання фінансової звітності застосовуються МСФЗ, які офіційно оприлюднені на веб-сайті Мінфіну. 

Порядок складання фінансової звітності та консолідованої фінансової звітності за МСФЗ у перші звітні періоди визначає МСФЗ 1 "Перше застосування Міжнародних стандартів фінансової звітності".

Змінами, прийнятими Радою з міжнародних стандартів бухгалтерського обліку у листопаді 2011 року, передбачено, що МСФЗ 9 "Фінансові інструменти" набирає чинності з 01.01.2015 р.

Таким чином, при складанні фінансової звітності за МСФЗ застосування МСФЗ 9 "Фінансові інструменти" є не обов'язковим, але допускається.

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»