• Посилання скопійовано

Граничні терміни подання декларацій платниками єдиного податку

Фізособи – підприємці, які обрали спрощену систему І та ІІ груп, заповнюють та подають декларацію протягом 60 календарних днів, що настають за останнім днем звітного року

Граничні терміни подання декларацій платниками єдиного податку

Міністерство доходів і зборів України нагадує. За результатами роботи 2013 року фізичні особи – підприємці, які обрали спрощену систему оподаткування І та ІІ груп, заповнюють та подають декларацію платника єдиного податку протягом  60 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року. Тобто, останній день подання податкової декларації платниками єдиного податку першої та другої груп -  3 березня 2014 року.

Платники єдиного податку третьої - шостої груп подають податкову декларацію платника єдиного податку у строк, встановлений для квартального податкового періоду, тобто протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного кварталу. Останній день подання декларації за  ІV квартал 2013 року такими платниками – 10 лютого 2014 року.

Порядок складення та подання звітності платниками єдиного податку регулюється ст. 296 Податкового кодексу України (із змінами і доповненнями).

Джерело: Міністерство доходів і зборів України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»