• Посилання скопійовано

Роз'яснено, як відображати використання води у формі № 2-ТП (водгосп)

Держагентство водних ресурсів України розглянуло питання державного обліку використання водних ресурсів

Роз'яснено, як відображати використання води у формі № 2-ТП (водгосп)

Держагентство водних ресурсів України зазначило, що віднесення об'ємів води за видами використання здійснюється відповідно до Інструкції щодо заповнення форми 2-ТП (водгосп), затвердженої наказом Держкомстату України від 30.09.97 №230.

Відповідно до зазначеної Інструкції у графі 10 таблиці 1 звіту зазначається об'єм води, використаний водокористувачем для задоволення господарських, побутових та комунальних потреб працівників на підприємствах і в організаціях.

Згідно з ПКУ під цим терміном слід розуміти використання води на санітарно-гігієнічні потреби, а саме в туалетних, душових, ванних кімнатах та умивальниках, і використання для утримання приміщень у належному санітарно-гігієнічному стані.

Об'єм води, використаний на інші потреби і не врахований у графах 12, 13 та 15 звіту, зазначається у графі 11 "використано на виробничі потреби".

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»