• Посилання скопійовано

Повторно відправляти електронну звітність у разі неотримання квитанцій не заборонено

Обмежень щодо надсилання платником протягом одного дня декількох звітних документів в електронному вигляді за податковими деклараціями та розрахунками немає

Повторно відправляти електронну звітність у разі неотримання квитанцій не заборонено

ДПІ в Оболонському районі ГУ Міндоходів у м. Києві звертає увагу платників, що у разі неотримання першої квитанції платник протягом дня може вдруге надіслати звітність в електронному вигляді. Отже, обмежень щодо надсилання платником протягом одного дня декількох звітних документів в електронному вигляді за податковими деклараціями та розрахунками немає.

Крім того, платник має право повторно відправляти податкові декларації, розрахунки у разі виправлення помилок до закінчення граничного строку подання декларації, вказавши при цьому тип документа «звітний новий».

Якщо платник надіслав до органу доходів і зборів кілька примірників одного податкового документа (у разі виправлення, неотримання першої квитанції тощо), то оригіналом вважається електронний документ, отриманий органом доходів і зборів останнім за умови, що його було прийнято до бази даних органу доходів і зборів та платнику надійшла про це друга квитанція.

Джерело: ДПІ у Оболонському районі м.Києва ДПС

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»