• Посилання скопійовано

Річну фінзвітність за оновленими формами малі підприємства подаватимуть за 2014 рік

Суб’єкти малого підприємництва складають та подають до органу ДПС річну фінансову звітність за оновленими формами починаючи із звітного періоду за 2014 рік

Річну фінзвітність за оновленими формами малі підприємства подаватимуть за 2014 рік

Наказом Міністерства фінансів України від 8 лютого 2014 року № 48 «Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства фінансів України з бухгалтерського обліку», який набрав чинності 18 березня, внесено зміни до Положення (стандарту) бухгалтерського обліку 25 «Фінансовий звіт суб’єкта малого підприємництва», затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 25 лютого 2000 року № 39. Зокрема викладено в новій редакції форми Фінансового звіту суб’єкта малого підприємництва та Спрощеного фінансового звіту суб’єкта малого підприємництва.

Відповідно до Порядку подання фінансової звітності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 листопада 2000 року № 419, платники податку на прибуток у визначених законом випадках подають органові "державної податкової служби у порядку, передбаченому Податковим кодексом України для подання податкової декларації:

- квартальну фінансову звітність (крім підприємств, що відповідно до Господарського кодексу України належать до суб’єктів малого підприємництва, у тому числі до суб’єктів мікропідприємництва);

- річну фінансову звітність.

Враховуючи наведене, суб’єкти малого підприємництва складають та подають до органу державної податкової служби річну фінансову звітність за оновленими формами починаючи із звітного періоду за 2014 рік.

Джерело: Територіальні органи Міндоходів у Рівненській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»