• Посилання скопійовано

З 2015 року про здійснення держзакупівель звітуємо за новою формою

Оновлено форму статзвітності № 1-торги "Звіт про здійснення державних закупівель", за якою починаємо звітувати зі звіту за І квартал 2015 року

З 2015 року про здійснення держзакупівель звітуємо за новою формою

Держстат України наказом від 12.11.2014 р. № 334 затвердив нову форму державного статистичного спостереження № 1-торги "Звіт про здійснення державних закупівель"* (квартальна), яка вводиться у дію, починаючи зі звіту за І квартал 2015 року. Відповідно з 1 лютого 2015 року втрачає чинність попередня форма звіту, затверджена наказом Держстату України від 26.11.2012 р. №485.

 

Нагадаємо, що форма цієї звітності поширюється на:

  • Київську міську та обласні державні адміністрації – головних розпорядників бюджетних коштів;
  • центральні органи державної влади – головних розпорядників бюджетних коштів, розпорядників державних кредитних ресурсів, коштів Національного банку України, Пенсійного фонду України, державних цільових фондів, державних та місцевих фондів, коштів загальнообов’язкового державного соціального страхування, Фонду соціального захисту інвалідів.

Термін подання звіту: не пізніше 16 числа після звітного періоду.

* Для перегляну оновленої форми звіту відкрийте вкладку "Версія від 01.02.2015 р."

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»