• Посилання скопійовано

Декларація з транспортного податку подається до 20 лютого за новою формою

Податківці нагадують, що юрособи самостійно обчислюють суму податку станом на 1 січня звітного року (2016) і до 20 лютого цього ж року подають декларацію з розбивкою річної суми рівними частками поквартально

Декларація з транспортного податку подається до 20 лютого за новою формою

У 2016 році податкова декларація з транспортного податку подається за новою формою, затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 10.04.2015 року № 415, - інформує відділ комунікації  ГУ ДФС у Волинській області.

Платники податку – юридичні особи самостійно обчислюють суму податку станом на 1 січня звітного року (2016 рік) і до 20 лютого цього ж року подають контролюючому органу за місцем реєстрації об’єкта  оподаткування декларацію з розбивкою річної суми рівними частками поквартально.

Нагадуємо, що з 01.01.2016 року об’єктом оподаткування є легкові автомобілі, середньоринкова вартість яких становить понад 1 033 500 грн. та з року випуску яких минуло не більше п’яти років (включно).

Згідно з підпунктом 14.1.220 ПКУ  виготовлення транспортного засобу – це календарна дата виготовлення транспортного засобу (день, місяць, рік), для  транспортних засобів, календарну дату виготовлення яких визначити неможливо, - 1 січня року виготовлення, зазначеного у реєстраційних документах.

Джерело: ДФС у Волинській обл.

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»