• Посилання скопійовано

Заповнюємо форму №3-торг за роз'ясненнями Держстату

Держслужба статистики роз’яснила як заповнювати форми державного статспостереження №3-торг (квартальна, річна) "Звіт про продаж і запаси товарів у торговій мережі"

Заповнюємо форму №3-торг за роз'ясненнями Держстату

Роз’яснення містять інформацію щодо показників форми державного статистичного спостереження №3-торг "Звіт про продаж і запаси товарів у торговій мережі" (квартальнарічна) про роздрібний товарооборот юросіб, відокремлених підрозділів юридичних осіб, які здійснюють діяльність із роздрібної торгівлі.

Зокрема зазначено, що Форма містить дані щодо роздрібного товарообороту за І, ІІ, ІІІ квартали та за рік. Показники форми відповідають документам первинної облікової документації.

Для включення товарів до товарних груп може використовуватися Перелік товарів, які відносяться до товарних груп форми №3-торг (квартальна, річна).

Форма № 3-торг "Звіт про продаж і запаси товарів у торговій мережі" (квартальнаярічна), затверджена Наказом Держстату 11.12.2015 р. №355,  вперше застосовується зі звіту за I квартал 2016 р.

Зазначені роз'яснення надано листом від 11.12.2015 № 17.4-12/28.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»