• Посилання скопійовано

Мобілізовані держслужбовці подають декларацію про доходи після закінчення проходження військової служби

Мобілізовані, які не мали можливості подати декларацію до 1 квітня , подають таку декларацію протягом 30 робочих днів із дня закінчення військової служби або з дня переходу на військову службу за контрактом

Мобілізовані держслужбовці подають декларацію про доходи після закінчення проходження військової служби

ДФС у Волинській області зауважує, що суб'єкти декларування, які не мали можливості подати до 1 квітня за місцем роботи (служби) декларацію про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2014 рік та/або 2015 рік у зв’язку із мобілізацією подають таку декларацію за звітний період протягом 30 робочих днів із дня закінчення проходження військової служби, або з дня його переходу на військову службу за контрактом.

Такий порядок передбачений  Законом України від 15 липня 2015 року № 610-VIII «Про внесення змін до Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» щодо декларантів, які перебувають на військовій службі».

Якщо декларанти не можуть одержати інформацію про майно, доходи, видатки та зобов'язанні фінансового характеру мобілізованого члена сім'ї, декларація за 2015 рік та/або 2014 рік заповнюється без врахування інформації, яка невідома державному службовцю – суб'єкту декларування. У такому випадку разом із декларацією слід подати пояснювальну записку довільної форми, у якій перелічити, які саме позиції декларації не заповнені у декларації, та вказати причини їх не заповнення. 

Водночас після отримання відповідних довідок про доходи та видатки мобілізованого члена сім'ї, суб'єкт декларування зобов'язаний подати уточнену декларацію за 2014 рік (2015 рік). Термін її подання – не пізніше 30 робочих днів з моменту усунення обставин, які перешкоджали йому одержати необхідні дані.

Джерело: ДФС у Волинській обл.

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»