• Посилання скопійовано

Куди подавати декларацію акцизного податку реалізаторам пального

До якого контролюючого органу повинні подавати декларації акцизного податку госпсуб’єкти, які реалізують пальне - за основним місцем обліку чи за місцезнаходженням пунктів продажу?

Куди подавати декларацію акцизного податку реалізаторам пального

ДФС в інформаційно-довідковому ресурсі "ЗІР" (категорія 116.06) роз'яснила, що  декларація акцизного податку подається суб’єктом господарювання до контролюючого органу за місцем реєстрації такого суб’єкта господарювання платником акцизного податку.      

Особи, які здійснюватимуть реалізацію пального, підлягають обов’язковій реєстрації як платники акцизного податку контролюючими органами за місцезнаходженням юридичних осіб, місцем проживання фізичних осіб - підприємців.

У разі здійснення такими суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі пальним, вони також підлягають обов’язковій реєстрації як платники акцизного податку з роздрібної торгівлі підакцизними товарами з подачею декларації акцизного податку до контролюючих органів за місцезнаходженням пунктів продажу товарів.

Усі новини на тему >>

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»