• Посилання скопійовано

Звіт за формою №1-ОА: одиниці виміру та порядок округлення показників

Податківці розповіли, в яких одиницях виміру заповнюється звіт про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв у оптовій мережі (форма №1-ОА) та який порядок округлення показників при заповненні звіту

Звіт за формою №1-ОА: одиниці виміру та порядок округлення показників

Фахівці ДФСУ в інформаційно-довідковому ресурсі "ЗІР" (категорія 115.02 )  зазначили, що одиницею виміру, яка застосовується при складанні Звіту № 1-ОА «Звіт про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв у оптовій мережі» є тисяча декалітрів (тис. дал).

Звіт № 1-ОА має формат даних до 6 знаків включно після коми у графах 3-12 розділу І «Обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв» та у графі 7 розділів II «Перелік контрагентів, у яких здійснювалося придбання алкогольних напоїв» та ІІІ «Перелік контрагентів, яким здійснювалася реалізація алкогольних напоїв».

Докладніше про заповнення цього звіту податківці розповідали тут, а фахівці редакції "ДК" в аналітичному матеріалі тут.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»