• Посилання скопійовано

Оновлено форми державних статистичних спостережень зі статистики енергетики

З 2017 року слід звітувати за новими формами №4-мтп (річна), №4-мтп (місячна) та №11-мтп (річна)

Оновлено форми державних статистичних спостережень зі статистики енергетики

Наказом Держстату від 31.08.2016 р. №162 затверджено нові форми державних статистичних спостережень зі статистики енергетики, а саме:

  • № 4-мтп (річна) та № 4-мтп (місячна) "Звіт про використання та запаси палива". Ці форми подають юрособи, відокремлені підрозділи юросіб, які використовують та/або мають у запасах паливо. За новими формами слід звітувати відповідно зі звіту за 2016 рік (річна форма) та зі звіту за січень 2017 року (місячна форма).
  • № 11-мтп (річна) "Звіт про постачання та використання енергії", який повинні подавати юрособи, відокремлені підрозділи юросіб, які відпускають та/або використовують тепло- та електроенергію. Подавати новуу форму слід зі звіту за 2016 рік.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»