• Посилання скопійовано

Єдина звітність з ЄСВ та ПДФО - долучайтеся до опитування!

ДФС закликає платників податків поділитися власним баченням щодо розробки єдиної звітності з єдиного соціального внеску і податку на доходи фізичних осіб

Єдина звітність з ЄСВ та ПДФО - долучайтеся до опитування!

З метою розвитку партнерських відносин з бізнесом і громадянами, вивчення питання сприйняття  платниками  проектів  об’єднання  звітності з ПДФО та з ЄСВ на сайті ДФС та його територіальних органів  запроваджено громадське обговорення цього питання шляхом анкетування, проведення опитування платників податків та отримання інформації у режимі інтерактивного спілкування.

На сьогодні в опитуванні взяли участь понад 7 тисяч платників (що становить менше 1% від кількості зареєстрованих), з них 98,8% респондентів підтримують об’єднання форм  звітності.

Враховуючи, що зазначене питання є особливо актуальним, зокрема для податкових агентів, у відомстві запрошують всіх платників податків проявити активність та взяти участь в обговоренні, висловивши таким чином власне бачення щодо розробки єдиної звітності з єдиного соціального внеску і податку на доходи фізичних осіб.

Водночас, як зазначають у ДФС, для об’єднання та подання єдиної звітності з ЄСВ і ПДФО, їх сплати загальною сумою необхідно внести відповідні зміни до Податкового кодексу України, Закону про ЄСВ та інших  законодавчих та нормативно-правових  актів.

Узяти участь в обговоренні можна за посиланням>>>

Джерело: Вісник. Офіційно про податки

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»