• Посилання скопійовано

Кабмін схвалив подання звітності про обіг марок акцизного податку в електронній формі

Уряд вніс зміни до Положення про виготовлення, зберігання, продаж марок акцизного податку та маркування алкогольних напоїв і тютюнових виробів

Кабмін схвалив подання звітності про обіг марок акцизного податку в електронній формі

Зміни внесені постановою Кабміну від 05.10.2016 р. №683.

У зв'язку з переходом на електронний документообіг цією постановою Кабінет Міністрів України схвалив подання звітності про обіг марок акцизного податку в електронній формі.  

Реалізація ухваленої постанови забезпечить скорочення паперового документообігу підприємствами-виробниками, імпортерами підакцизної продукції та органами ДФС, а також унеможливить безпосередній контакт при наданні заявки-розрахунку на отримання марок акцизного податку та звітів щодо їх використання між посадовими особами суб'єктів господарювання та органів ДФС.

Нагадаємо, чинним Положенням про виготовлення, зберігання, продаж марок акцизного податку та маркування алкогольних напоїв і тютюнових виробів передбачено подання виробниками та імпортерами алкогольних напоїв та тютюнових виробів заявки-розрахунку про потребу в марках акцизного податку та звіту про їх використання у паперовому вигляді.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»