• Посилання скопійовано

Як подати до ДФС фінзвітність, подану раніше до Держстату з помилками

Як подається до органів ДФС фінансова звітність, яка подана до органів державної статистики з помилками, якщо платник податку виявив такі помилки до подачі декларації з податку на прибуток? Консультує ДФС

Як подати до ДФС фінзвітність, подану раніше до Держстату з помилками

ДФС в інформаційно-довідковому ресурсі "ЗІР" (підкатегорія 102.23.02) роз'яснила: якщо платник податку подав (зокрема, до органу державної статистики) фінансову звітність з помилками, виявив такі помилки до подачі декларації з податку на прибуток, то слід:

  • в декларації та фінансовій звітності, яка подається разом з нею, зазначити виправлені показники, які відповідають даним бухгалтерського обліку,
  • надати пояснення у доповненні до декларації, складеному за довільною формою.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»