• Посилання скопійовано

Режим роботи ДФС щодо приймання податкової звітності (в тому числі електронної)

ДФС на ресурсі "ЗІР" (підкатегорія 135.03) оприлюднила режим роботи контролюючих органів щодо приймання податкової звітності, у тому числі в електронному вигляді

Режим роботи ДФС щодо приймання податкової звітності (в тому числі електронної)

Час прийому відвідувачів Центру обслуговування платників (далі - ЦОП), створеного при ГУ ДФС, ДПІ, відділенні (прийом документів, консультування, надання адміністративних послуг):

  • з понеділка по четвер з 9 год. 00 хв. до 18 год. 00 хв.,
  • у п’ятницю - з 9 год. 00 хв. до 16 год. 45 хв.,
  • у суботу - з 9 год. 00 хв. до 13 год. 00 хвилин;
  • обідня перерва - з 13 год. 00 хв. до 13 год. 45 хвилин.

В останній день граничного строку подання звітності, визначеного п. 49.18 ПКУ (з урахуванням вимог п. 49.20 ПКУ), час роботи ЦОП подовжується до 20 год. 00 хвилин.

У разі значної кількості відвідувачів куратор ЦОП зобов’язаний збільшити час роботи ЦОП з дотриманням вимог трудового законодавства.

Для уточнення роботи ЦОП необхідно звертатися до контролюючого органу за місцем податкової реєстрації.

 *****

ВАЖЛИВО!

Терміни прийняття податкової звітності контролюючим органом в електронному вигляді не відрізняються від термінів прийняття її у паперовому виглядіза винятком подання податкової звітності в електронній формі в останній день граничного строку подання.

В останній день граничного строку подання податкової звітності в електронній формі контролюючі органи приймають податкову звітність до останньої години (до 24-ї години) дня, в якому спливає такий граничний строк.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»