• Посилання скопійовано

ПДВ у звіті про результати закупівель: роз'яснення від Prozorro

Функціонально система Prozorro при формуванні звіту відображає наявність показника ПДВ в разі, якщо такий показник було відображено замовником в оголошенні

ПДВ у звіті про результати закупівель: роз'яснення від Prozorro

Державне підприємство Prozorro у листі від 08.11.2016 р. №206/880/10 роз'яснило, що у системі Prozorro реалізовано механізм автоматичного формування й оприлюднення звіту про результати проведення процедури закупівлі. Таким чином, замовники не можуть впливати на зміст інформації, яка відображається у звіті.

Функціонально система Prozorro при формуванні звіту  відображає наявність показника ПДВ в разі, якщо такий показник було відображено замовником в оголошенні. При цьому не відображає інформацію щодо наявності/відсутності показника ПДВ у пропозиції переможця.

Наразі Prozorro опрацьовує можливість зміни функціоналу і планує відкрити можливість визначати наявність показника ПДВ у звіті про проведення процедури закупівлі відповідно до пропозиції переможця. Але запровадження таких змін потребує певного часу. Про реалізацію зазначеного функціоналу користувачів буде повідомлено через новини на нашому сайті prozorro.gov.ua.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»