• Посилання скопійовано

Чи передбачено подання уточнюючого Звіту про використання КОРО (РК)

ДФС зазначила, що цей звіт не відноситься до податкової звітності в розумінні норм ПКУ. А отже, подання уточнюючого Звіту чинним законодавством не передбачено

Чи передбачено подання уточнюючого Звіту про використання КОРО (РК)

ДФС в інформаційно-довідковому ресурсі "ЗІР" (підкатегорія 109.12) зазначила, що згідно з  згідно із п. 46.1 ПКУ податкова декларація, розрахунок - це документ, що подається платником податків (у тому числі відокремленим підрозділом у випадках, визначених ПКУ) контролюючому органу у строки, встановлені законом, на підставі якого здійснюється нарахування та/або сплата податкового зобов’язання, чи документ, що свідчить про суми доходу, нарахованого (виплаченого) на користь платників податків - фізичних осіб, суми утриманого та/або сплаченого податку.

Звіт про використання КОРО (РК) не відноситься до податкової звітності в розумінні норм ПКУ. Отже, подання уточнюючого Звіту чинним законодавством не передбачено.

Коли та кому потрібно подавати звітність за формою №ЗВР-1 , - читайте тут>>

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»