• Посилання скопійовано

Заповнюємо декларацію з ПДВ, якщо коригуються обсяги постачання, за якими не нараховувався ПДВ

Податківці надали роз'яснення, чи підлягає заповненню графа 4 таблиці 1 додатка 1 до податкової декларації з податку на додану вартість, якщо коригуються обсяги постачання, за якими не нараховувався ПДВ

Заповнюємо декларацію з ПДВ, якщо коригуються обсяги постачання, за якими не нараховувався ПДВ

Податківці у ЗІР (категорія 101.20) нагадують, що коригування податкових зобов’язань відображається у рядку 7 податкової декларації з ПДВ. При цьому обов’язковим є подання додатка 1 «Розрахунок коригування сум податку на додану вартість (Д1)» до декларації (далі – додаток 1), що заповнюється в розрізі контрагентів.

Відповідно до встановленої форми додатку 1 обсяги постачання, за якими не нараховувався ПДВ (+/-), відображаються у графі 7.

Таким чином, при коригуванні обсягів постачання, за якими не нараховувався ПДВ, графи 4, 5 та 6 додатку 1 до декларації не підлягають заповненню.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»