• Посилання скопійовано

Строк подання декларації для "єдинників" I-II групи, які вирішили відмовитися від спрощеної системи

Який строк подання декларації платника єдиного податку підприємцем першої або другої групи, який відмовляється від спрощеної системи оподаткування протягом року? Консультує ДФС

Строк подання декларації для "єдинників" I-II групи, які вирішили відмовитися від спрощеної системи

У підкатегорії 107.08 ресурсу "ЗІР" податківці роз'яснили: підприємець - платник єдиного податку I або II групи, який протягом року відмовляється від спрощеної системи оподаткування, зобов’язаний подати до контролюючого органу декларацію платника єдиного податку - фізичної особи - підприємця.

Подається така декларація за податковий (звітний) квартал, у якому подано заяву щодо відмови від спрощеної системи оподаткування у зв’язку з переходом на сплату інших податків і зборів, з наростаючим підсумком з початку року, протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) кварталу.    

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»