• Посилання скопійовано

Нова форма статзвіту №3-торг: заповнюємо правильно

Зі звіту за I квартал 2017 року цей звіт слід буде подавати за новою формою. Для полегшення його заповнення Держстат надав роз'яснення

Нова форма статзвіту №3-торг: заповнюємо правильно

25 квітня  - граничний термін подання Звіту про продаж і запаси товарів у торговій мережі (форма №3-торг) за I квартал 2017 року. І подавати його потрібно буде за новою формою, затвердженою Наказом Держстату від 31.08.2016 р. № 163.

Для полегшення заповнення цього звіту Держстат видав роз'яснення від 11.11.2016 р. № 17.4-12/25 (завантажити).

Роз'яснення містить інформацію щодо показників форми державного статистичного спостереження № 3-торг (квартальна) про роздрібний товарооборот юридичних осіб, відокремлених підрозділів юридичних осіб, основним видом діяльності яких є роздрібна торгівля.

Зазначено, що у формі зазначаються дані щодо роздрібного товарообороту за І, ІІ, ІІІ та IV квартали окремо. 

Показники форми відповідають документам первинної облікової документації: товарно-транспортним накладним, товарно-грошовим звітам,  квитанціям установ банків, поштових відділень, прибутковим касовим ордерам, видатковим касовим ордерам, журналу реєстрації прибуткових та видаткових касових документів, касовим книгам, книгам обліку прийнятих та виданих касиром грошей, журналу обліку нафтопродуктів і газу, які надійшли на автозаправну станцію (далі – АЗС), у тому числі автомобільну газонаповнювальну компресорну станцію й автомобільну газозаправну станцію, акту приймання (здавання) нафтопродуктів із трубопроводу на АЗС, відомості на один відпуск, змінному звіту АЗС.

***

Читайте також: Зміни у поданні форм статистичної звітності у 2017 році 

Усі новини на тему>>

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»