• Посилання скопійовано

Звітність неприбуткових організацій: відеоогляд від податківців

З наближенням граничного терміну подання звіту неприбутковими організаціями податківці пропонують актуальне відео про порядок його заповнення

Нагадуємо, граничний термін подання Звіту неприбуткових установ та організацій за 2016 рiк - 1 березня 2017 року. І подається він за новою формою, затвердженою наказом Мінфіну від 17.06.2016 р. №553. Докладно про зміни в цьому звіті ми писали тут>>

З наближенням терміну подання цього Звіту черкаські податківці провели черговий вебінар, на якому нагадали про основні правила його заповнення та подання.

Зокрема, фахівці ДФС звертають увагу: разом зі звітом за 2016 рік неприбуткові організації зобов’язані подати і річну фінансову звітність. Фінансова звітність є додатком до звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації) та його невід’ємною частиною.

Водночас не подають звіт, починаючи зі звітності за 2016 рік, профспілки, їх об’єднаня та організації профспілок, крім тих, що порушили вимоги п. 133.4 ПКУ. Профспілки, які не дотримались вимог щодо неприбутковості, зобов’язані подати звіт, нарахувати та сплати податок на прибуток підприємств. 

Докладно про це та про нововведення – 2017 для неприбуткових організацій – дивіться у відеоогляді.

Презентація, тези, відповіді на запитання>>

Додаткові запитання можна надсилати за адресою help_payer@ukr.net 

Джерело: ДФС у Черкаській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»