• Посилання скопійовано

Чи потрібно профспілкам подавати звіт неприбуткових установ та організацій за 2016 рік

ДФСУ розглянула питання щодо подання професійними спілками Звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації

Чи потрібно профспілкам подавати звіт неприбуткових установ та організацій за 2016 рік

ДФСУ у листі від 15.02.2017 р. №3119/6/99-99-15-02-02-15 нагадує, що згідно зі змінами, які відбулися з 1 січня 2017 року, неприбуткові підприємства, установи та організації подають разом зі Звітом про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації за 2016 рік річну фінансову звітність.

Для професійних спілок, їх об'єднань та організацій профспілок передбачено подання Звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації лише у разі порушень вимог п. 133.4 ПКУ.

Податківці звертають увагу, що норма п. 46.2 ПКУ щодо подання професійними спілками, їх об'єднаннями та організаціями профспілок Звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації лише у разі порушень вимог п. 133.4 ПКУ вперше застосовуватиметься за результатами звітування за 2016 рік.

***

Читайте також:

Усі новини на тему>>  

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»