• Посилання скопійовано

Нову декларацію з плати за землю подаємо в травні за квітень 2017 року

Податківці повідомили, що звітувати за новою формою декларації з плати за землю потрібно буде в травні за квітень 2017 року

Нову декларацію з плати за землю подаємо в травні за квітень 2017 року

Нагадаємо, що Мінфін наказом від 23.01.2017 р. №9   виклав у новій редакції форму Податкової декларації з плати за землю (про що ми повідомляли тут). Наказ набрав чинності 21.03.2017 р.

Як роз'яснює ДФС у Житомирській області, відповідно до внесених змін в декларації слід відображати:

- місяць і рік, а також дату державної реєстрації прав на земельну ділянку, а також дати документа, що засвідчує/підтверджує право оренди землі;

-площу земельної ділянки не лише в га, а також і в кв. м;

-нормативну грошову оцінку одиниці площі земельної ділянки.

Крім того, при уточненні податкових зобов’язань більше не потрібно буде розмежовувати суми збільшення/зменшення податкових зобов’язань на ті, за якими ще не настав строк сплати, і на ті, за якими строк сплати вже минув.

Щодо звітування за новою формою податківці зазначили: враховуючи норми п. 46.6 ПКУ вперше подавати нову форму декларації потрібно буде в травні за квітень 2017 року.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФС у Житомирській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»