• Посилання скопійовано

Безоплатні надходження в Звіті про використання доходів неприбуткової організації

Податківці розповіли, в якому рядку (2.4 чи 2.6) Звіту відображається використання безоплатних надходжень, якщо їх використано на покриття витрат, що здійснюються неприбутковими організаціями для провадження своєї діяльності

Безоплатні надходження в Звіті про використання доходів неприбуткової  організації

ДФСУ  у підкатегорії 102.04 ресурсу "ЗІР" роз'яснила, що cуми видатків у рядках 2.1 – 2.6 Звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації (далі – Звіт) відображаються залежно від напрямку їх використання.

Сума використаних неприбутковою організацією безоплатних надходжень або надходжень у вигляді безповоротної фінансової допомоги чи добровільних пожертвувань відображається у рядку 2.6 та дорівнює сумі рядків 2.6.1, 2.6.2 ГД та 2.6.3.

При цьому до рядка 2.6.2 ГД переноситься сумарне значення графи 8 розділу 3 додатка ГД Звіту.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»