• Посилання скопійовано

Компанія не має ніякого доступу до державних систем - звернення M.E.Doc до користувачів

На офіційному сервері оприлюднено звернення до користувачів, в якому M.E.Doc спростовує безпідставні звинувачення компанії у впливі на ДФС, зокрема на процес подачі звітів

Компанія не має ніякого доступу до державних систем - звернення  M.E.Doc до користувачів

"Ми розуміємо наскільки важким видався для Вас піврічний звіт в цьому році. І нам прикро, що чийсь підступний злочин завдав Вам такого клопоту. Ми зі свого боку намагаємось зробити все можливе аби полегшити Вашу роботу та забезпечити стабільну і безпечну роботу з нашою програмою" - йдеться у зверненні.

За словами M.E.Doc, наразі сервіс повністю поновив свою роботу та підвищив рівень захисту та безпеки при створенні та розповсюдженні нашого продукту.

"Наші конкуренти розгорнули широкомасштабну гібридну атаку на наше програмне забезпечення M.E.Doc та нашу компанію. Безпідставно звинувачуючи колектив компанії у впливі на Державну фіскальну службу, а саме на процес подачі звітів. Ми категорично спростовуємо цю нісенітницю та пояснюємо, що це  фізично неможливо: наша компанія не має ніякого доступу до державних систем" - запевняюють в M.E.Doc.

"Також ми не будемо коментувати потоки бруду, які на замовлення розливаються по ЗМІ, тому що це суцільна цинічна брехня. З приводу всіх спроб наклепу та перекручування фактів в ЗМІ наші юристи готують позови щодо захисту ділової репутації нашої компанії. Та витримавши натиск вірусу Petya.A, ми зможемо спільно протистояти тим, хто бажає знищення сервісу M.E.Doc.  Команда M.E.Doc вдячна вам за Вашу підтримку та довіру".

Джерело: M.E.Doc

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»