• Посилання скопійовано

Держстат оновив форми статзвітів для сільгоспвиробників

Затверджено нові форми статзвітів за формами № 21-заг (місячна), № 21-заг (річна), № 29-сг (річна) та №2-ферм (річна)

Держстат оновив форми статзвітів для сільгоспвиробників

Держстат наказом від 12.07.2017 р. №165 затвердив нові форми:

  • № 21-заг (місячна) "Звіт про реалізацію продукції сільського господарства". Вводиться в дію зі звіту за січень 2018 року.
  • № 21-заг (річна) "Звіт про реалізацію продукції сільського господарства" . Вперше звітуємо за новою формою за 2018 рік.

Форми державного статистичного спостереження, затверджені цим наказом, поширюються на юросіб, відокремлені підрозділи юридичних осіб, які здійснюють сільськогосподарську діяльність.

Окрім того, наказом Держстату від 17.07.2017 р. №170 затверджено нову форму  форму № 29-сг (річна) "Звіт про площі та валові збори сільськогосподарських культур, плодів, ягід і винограду". Він вводиться  у дію, починаючи зі звіту станом на 1 грудня 2017 року. Цей звіт подають юрособи, відокремлені підрозділи юросіб, які здійснюють сільськогосподарську діяльність, за переліком, визначеним органом державної статистики відповідно до затвердженої методології.

Наказом Держстату від 21.07.2017 р. № 193 затверджено  форму державного статистичного спостереження № 2-ферм (річна) "Звіт про витрати на виробництво продукції сільського господарства (робіт, послуг)". Ця форма вперше подається юрособами, які здійснюють сільськогосподарську діяльність, починаючи зі звіту за 2017 рік.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»