• Посилання скопійовано

Філія самостійно подає звітність: чи заключати окремий договір про визнання електронних документів?

Чи потрібно відокремленому підрозділу (філії, представництву) юрособи, який уповноважений самостійно подавати звітність, заключати договір про визнання електронних документів з контролюючим органом за його місцезнаходженням? Консультує ДФСУ

Філія самостійно подає звітність: чи заключати окремий договір про визнання електронних документів?

У підкатегорії 135.03 ресурсу "ЗІР" податківці роз'яснили, що відокремлений підрозділ (філія, представництво) юрособи, який уповноважений самостійно подавати звітність, відомості про якого містяться в ЄДР, подає звітність засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням вимог законодавства щодо електронного документообігу та ЕЦП на підставі Договору про визнання електронних документів укладеного за основним місцем обліку.

Усі новини на тему>>

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»