• Посилання скопійовано

Мінфін пропонує оновити форми фінансової звітності для бюджетників

Запропоновано внести зміни до Порядку заповнення форм фінансової звітності в державному секторі, НП(С)БО в державному секторі 101 та Методичних рекомендацій з бухобліку для суб’єктів державного сектору

Мінфін пропонує оновити форми фінансової звітності для бюджетників

20 жовтня 2017 року Міністерство фінансів оприлюднило проекти наказів:

1)  "Про затвердження Змін до деяких нормативно-правових актів з бухгалтерського обліку в державному секторі" (завантажити)

Цим проектом передбачається викласти у новій редакції Порядок заповнення форм фінансової звітності в державному секторі. Окрім того, пропонується також внести зміни до НП(С)БО в державному секторі 101 «Подання фінансової звітності». Зокрема, оновити такі форми фінансової звітності (додатки 1 - 4):

  • № 1-дс «Баланс»;
  • № 2-дс «Звіт про фінансові результати»;
  • № 3-дс «Звіт про рух грошових коштів»;
  • № 4-дс «Звіт про власний капітал».

 

2) "Про внесення змін до деяких Методичних рекомендацій з бухгалтерського обліку для суб’єктів державного сектору" (завантажити)

Цим проектом пропонується внести зміни до Методичних рекомендацій з бухгалтерського обліку основних засобів суб’єктів державного сектору та  Методичних рекомендацій з бухгалтерського обліку запасів суб’єктів державного сектору, затверджених наказом Мінфіну від 23.01.2015 р. № 11.

***

Зауваження та пропозиції до проектів наказів можна надавати протягом 20 днів з дня їх оприлюднення на офіційній сторінці Мінфіну в мережі Інтернет у письмовій та/або електронній формі за адресою: Міністерство фінансів України, вул. Грушевського, 12/2, м. Київ-8, 01008 або вул. Межигірська, 11, м. Київ, 04071, e-mail: kasyan@minfin.gov.ua.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Міністерство фінансів України

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»