• Посилання скопійовано

Як звітувати "єдиннику" ІV групи у разі виплати доходів нерезиденту

ДФСУ надала роз'яснення щодо виплати доходів нерезиденту платником ІV групи єдиного податку та подання декларації з податку на прибуток підприємств

Як звітувати "єдиннику"  ІV групи у разі виплати доходів нерезиденту

ДФС у Харківській області у листі від 22.11.2017 р. №2684/ІПК/20-40-12-04-14 зазначає, що у разі виплати доходу нерезиденту юрособа - платник єдиного податку четвертої групи за підсумками податкового (звітного) періоду, в якому здійснені такі виплати (рік), подає до контролюючих органів за своїм місцезнаходженням Декларацію з податку на прибуток із заповненими рядками 23 - 25 та додатком (додатками) ПН до Декларації у строки, встановлені для річного звітного періоду.

Інші рядки Декларації, які використовуються для обчислення податку на прибуток, не заповнюються.

При цьому відповідно до п. 46.4 ПКУ платник податків має право подати доповнення до такої Декларації, складене за довільною формою, з поясненнями щодо заповнення показників декларації. Право юрособи - платника єдиного податку четвертої групи на застосування спрощеної системи оподаткування у зв'язку з поданням Декларації з податку на прибуток підприємства із заповненими рядками 23 - 25 та додатком (додатками) ПН до Декларації не припиняється.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: ДФСУ

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»