• Посилання скопійовано

Закон про аудиторську діяльність підвищує вимоги до аудиторів

Ніна Южаніна переконана, що Закон «Про аудит фінансової звітності та аудиторської діяльності» звужує поле діяльності працівників цієї професії

Закон про аудиторську діяльність підвищує вимоги до аудиторів

Закон «Про аудит фінансової звітності та аудиторської діяльності» звужує поле діяльності працівників цієї професії. Про це заявила народний депутат України від фракції ББП Ніна Южаніна,-  передає УНН.

«Важливо, що вчора ми все-таки прийняли у другому читанні і у цілому закон, який, я сподіваюся, у січні підпише Президент і спікер, про аудиторську діяльність. Виходячи з того, як проходив цей закон, говорить про те, що коли йдеться про глобальні зміни - цього не хочуть як ті, кого він стосується, так і професійне середовище. Тепер потрібно буде перенавчатися, отримати перекваліфікацію. Для того, щоб роботі аудиторів довіряли, вони повинні відповідати жорстким критеріям, які існують в країнах Заходу. Нічого у нашому законі, що могло б зменшувати сферу діяльності цієї професії, немає», - підкреслила Н.Южаніна.

***

Нагадаємо, парламент прийняв закон «Про аудит фінансової звітності та аудиторської діяльності», згідно з яким наводяться норми національного законодавства в сфері аудиторської діяльності у відповідність до законодавства ЄС. Про це ми писали тут>>

Джерело: УНН

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»