• Посилання скопійовано

Де можна отримати форми заяв для блокування, скасування та поновлення посиленого сертифіката відкритого ключа?

У Державній фіскальній службі розповіли, де можна отримати форми заяв для блокування, скасування та поновлення посиленого сертифіката відкритого ключа

Де можна отримати форми заяв для блокування, скасування та поновлення посиленого сертифіката відкритого ключа?

Форми заяв на блокування, скасування та поновлення посиленого сертифiката відкритого ключа знаходяться на веб-сайті АЦСК ІДД  в розділі «Скасування, блокування, поновлення сертифікатів».

Блокування або скасування посиленого сертифіката можна здійснити у телефонному режимі. Заява в усній формі подається заявником (підписувачем) до АЦСК ІДД засобами телефонного зв’язку за номером (044) 284-00-10, при цьому заявник повинен повідомити адміністратору реєстрації наступну інформацію:

1) ідентифікаційні дані власника сертифіката;

2) ключову фразу голосової автентифікації.

Заява про зміну статусу посиленого сертифіката відкритого ключа подається до АЦСК ІДД або до відокремленого пункту реєстрації користувачів за встановленою формою та засвідчується власноручним підписом заявника (підписувача). Якщо власником сертифіката є юрособа, підпис уповноваженого представника юрособи засвідчується печаткою.

***

Читайте також: Електронна статзвітність: з 29 січня змінено посилений сертифікат відкритого ключа

Джерело: ДФC у Тернопільській області

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»