• Посилання скопійовано

У 2020 році Держстат проведе інвентаризацію державних статистичних спостережень

Держстат планує здійснити інвентаризацію державних статистичних спостережень, які проводитимуться у 2020 році

У 2020 році Держстат проведе інвентаризацію державних статистичних спостережень

Згідно з наказом Держстату від 08.10.2018 р. № 209 планується здійснити інвентаризацію державних статистичних спостережень, які проводитимуться у 2020 році. 

Для цього затверджено:

  • склад робочої групи для проведення Інвентаризації-2020;
  • графік розгляду звітів керівників державних статистичних спостережень за результатами здійснення Інвентаризації-2020;
  • перелік питань для розгляду в ході Інвентаризації-2020;
  • перелік самостійних структурних підрозділів апарату Держстату, відповідальних згідно з компетенцією за перевірку актуалізованих описів державних статистичних спостережень на 2019 рік та 2020 рік.

Самостійним структурним підрозділам апарату Держстату доручено за переліком відповідно до ТПДСС здійснити перевірку описів державних статистичних спостережень на 2019 рік і 2020 рік та надати зауваження і пропозиції щодо них керівникам державних статистичних спостережень.

Уповноважені працівники, відповідальні за функціонування елементів процесів (підпроцесів) статистичного виробництва, мають забезпечити відповідно до повноважень своєчасне та якісне проведення робіт, пов'язаних зі здійсненням Інвентаризації-2020.

Своєю чергою, Територіальні органи Держстату мають забезпечити своєчасне та якісне проведення робіт, пов'язаних зі здійсненням Інвентаризації-2020.

***

Читайте також:

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»