• Посилання скопійовано

Фінустанови мають повідомляти про аудиторів, які перевіряють їхню фінзвітність

Нацкомфінпослуг затвердила порядок повідомлення фінустановами про аудиторів, які перевіряють їхню фінзвітність

Фінустанови мають повідомляти про аудиторів, які перевіряють їхню фінзвітність

Нацкомфінпослуг розпорядженням від 08.11.2018 р. №1960 затвердила:

  • форму повідомлення фінансової установи, яка віднесена до підприємств, що становлять суспільний інтерес, про суб'єкта аудиторської діяльності, який надаватиме послуги аудиту фінансової звітності;
  • Порядок заповнення та подання повідомлення фінансовою установою, яка віднесена до підприємств, що становлять суспільний інтерес, про суб'єкта аудиторської діяльності, який надаватиме послуги аудиту фінансової звітності.

За затвердженим Порядком фінансові установи, які віднесені до підприємств, що становлять суспільний інтерес, та уклали станом на дату набрання чинності розпорядженням договори щодо аудиту фінансової звітності із суб'єктами аудиторської діяльності, які мають право проводити обов'язковий аудит фінансової звітності підприємств повинні протягом 30 календарних днів з дати набрання чинності розпорядженням повідомити Нацкомфінпослуг про укладення такого договору за відповідною формою.

Розпорядження набере чинності з дня його офіційного опублікування. Станом на 05.12.2018 р. не опублыковане.

***

Читайте також:

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Облік та звітність/Звітність

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Звітність»